News Ticker

Birka Cruisers – En liten bit lyx !

Birka Cruisers

birka_950

Våra kryssningar

kryssa_host_birka_noje_avkoppling_9501

Oavsett om du vill ha en 22-timmars minisemester med extra allt, uppleva nya spännande resmål på en lite längre kryssning eller inspireras och lära nytt på en temakryssning hittar du den hos oss på Birka Cruises. Vi kryssar året runt från Stockholm genom en av världens vackraste skärgårdar med vårt kryssningsfartyg M/S Birka.

 

Kryssningar med Birka

22-TIMMARSKRYSSNING

Den kompletta minisemestern!

Smit från vardagen och ladda batterierna på en 22-timmarskryssning genom Stockholms vackra skärgård. Umgås med vänner och familj. Kom till dukat bord, se en show eller ta en svängom på dansgolvet. Koppla av med sol, bad eller en lyxig spabehandling och passa på att unna dig godsaker från taxfreebutiken. Kort sagt – det här är bästa minisemestern på hemmaplan.

 petersparat-17

Våra hytter

Bo med havet som närmaste granne

Alla hytter ombord på M/S Birka är belägna ovanför vattenlinjen och håller hög standard och komfort. Du får tillgång till din hytt 30 minuter innan avgång och fram till dess att fartyget lagt till i Stockholm.

För dig som väljer att bo i någon av våra sviter ingår egen VIP-incheckning, du får även gå ombord tidigare om du så önskar.

Seafront Etagesvit

Seafront Etagesvit   /

INKL LYXFRUKOST*
Bättre än så här kan du inte bo ombord! Lyxig och välutrustad svit i två etage. Från det stora panoramafönstret har du härlig havsutsikt föröver.

Praktiskt: Hytten är 2 x 18 m² och utsides belägen på däck 7-8. Rymmer upp till två vuxna och två barn i extrabädd (bäddsoffa).

Ring 08-702 72 00 för att boka denna hytt.

Läs mer »


Seafront Svit 2-bädd

Seafront Svit   /

INKL LYXFRUKOST*
Lyxig svit i klassisk, maritim stil. Perfekt för dig som vill sätta guldkant på kryssningen. Från de stora fönstren har du vacker havsutsikt föröver.

Praktiskt: Sviterna är 25-30 m² och utsides belägna på däck 7 och 8. Rymmer upp till två vuxna och två barn i extrabädd (bäddsoffa).

Läs mer »


Seafront Lyx 3-bädd

Seafront Lyx  

INKL LYXFRUKOST*
En rymlig och bekväm hytt i klassisk, maritim stil. Stort, vackert burspråk med härlig utsikt över havet och skärgården som passerar förbi. Passar dig som vill ha en lite lyxigare inramning på kryssningen.

Praktiskt: Hytterna är 15,1 m² och utsides belägna på däck 8. Rymmer upp till tre personer.

Läs mer »


Seaview Premium 2-bädd

Seaview Premium  

Bekväma och välutrustade hytter i klassisk, maritim stil. Passar extra bra för dig som reser tillsammans med någon du tycker om. Dessa hytter ligger högt, lugnt och har härlig havsutsikt.

Faciliteter: Badrum med dusch och WC. LCD-TV, garderob, sminkbord, hårtork och telefon samt kylskåp och kassaskåp.

Praktiskt: Hytterna är 10,2 m² och utsides belägna på däck 8. I hytten finns en mindre dubbelsäng (140 cm bred). Rymmer upp till två personer.


Seaview Komfort 2-bädd

Seaview Komfort   /

Bekväma och välutrustade hytter i klassisk, maritim stil. Passar dig som önskar bo högre upp i fartyget med fin havsutsikt.

Faciliteter: Badrum med dusch och WC. TV, garderob, sminkbord, hårtork och telefon samt kylskåp och kassaskåp.

Praktiskt: Hytterna är 10,2 m² och utsides belägna på däck 7, 8 och 9. I tvåbäddshytterna finns en säng och en bäddsoffa, i fyrbäddshytterna även två nedfällbara extrabäddar. Våra fyrbäddshytter är främst avsedda för 3-4 personer.


Cabin Design 2-bädd

Cabin Design  

Skärgårdsinspirerade hytter i spännande design av Alexander Lervik. Perfekta valet för dig som uppskattar modern form och reser med någon du tycker om.

Faciliteter: Badrum med dusch och WC. LED TV, öppen garderob, hårtork och telefon. Allergivänlig hytt.

Praktiskt: Hytterna är 8,4 m² och insides belägna på däck 8. I hytten finns en mindre dubbelsäng (140 cm bred). Rymmer upp till två personer. Renoverade 2014.


Seaview Standard 4-bädd

Seaview Standard  

Ett prisvärt och bra alternativ för dig som vill ha en bekväm och praktisk hytt med stort fönster och havsutsikt.

Faciliteter: Badrum med dusch och WC. TV, garderob, sminkbord, hårtork och telefon.

Praktiskt: Hytterna är 8,4 m² och utsides belägna på däck 4. I hytten finns en säng och en bäddsoffa samt två nedfällbara extrabäddar. Våra fyrbäddshytter är främst avsedda för 3-4 personer.


Cabin Standard 2-bädd

Cabin Standard   /

MEST FÖR PENGARNA! Vårt mest prisvärda alternativ för dig som vill bo bekvämt och samtidigt ha nära till allt det roliga ombord!

Faciliteter: Badrum med dusch och WC. TV, garderob, sminkbord, hårtork och telefon.

Praktiskt: Hytterna är 8,4 m² och insides belägna på däck 4, 7, 8 och 9. I tvåbäddshytterna finns en säng och en bäddsoffa, i fyrbäddshytterna även två nedfällbara extrabäddar. Våra fyrbäddshytter är främst avsedda för 3-4 personer.


Seaview Ekonomi 4-bädd

Seaview Ekonomi  

Vårt billigaste alternativ för dig som uppskattar att ha ett litet fönster i hytten. Här bor du lite längre ned i fartyget, men fortfarande med utsikt över havet och skärgården utanför.

Faciliteter: Badrum med dusch och WC. TV, garderob, sminkbord, hårtork och telefon. Mindre fönster.

Praktiskt: Hytterna är 8,4 m² och utsides belägna på däck 2. I tvåbäddshytterna finns en säng och en bäddsoffa, i fyrbäddshytterna även två nedfällbara extrabäddar. Våra fyrbäddshytter passar 3-4 personer.


Cabin Ekonomi 2-bädd

Cabin Ekonomi   /

Vårt billigaste alternativ. Här bor du lite längre ned i fartyget, men fortfarande ovanför vattenlinjen.

Faciliteter: Badrum med dusch och WC. TV, garderob, sminkbord, hårtork och telefon.

Praktiskt: Hytterna är 8,4 m² och insides belägna på däck 2. I tvåbäddshytterna finns en säng och en bäddsoffa, i fyrbäddshytterna även två nedfällbara extrabäddar. Våra fyrbäddshytter är främst avsedda för 3-4 personer.


Cabin Design Access 2-bädd

Cabin Design Access  

NYHET! Skärgårdsinspirerade, nyrenoverade hytter i spännande design av Alexander Lervik. Bästa valet för dig med funktionshinder.

Faciliteter: Badrum med dusch och WC (dörr 85 cm bred). LED-TV, öppen garderob och telefon. Allergivänlig hytt.

Praktiskt: Hytterna är 12,7 m² och insides belägna på däck 4. De är fria från trösklar och har även bredare dörr än övriga hytter ombord (92 cm). I hytten finns en säng (58,5 cm hög) samt en bäddsoffa. Rymmer upp till två personer. Bokas på 08-702 72 00.