News Ticker

Vad händer ? Hur länge ska hon behöva lida ?

Min älskade Tindra är sjuk och lider. Illamående, kräkfärdig, ont i ryggen, yr, svimmar, svettas, fryser. I förrgår svimmade hon och slog huvudet i toastolen. Jag vet inte vad jag ska göra. Så fort jag nämner sjukvård skriker hon nej. Detta i kombination av att alla barnen är sjuka och hemma . Det har dom varit i 3 veckor nu. Till skolan får dom inte gå eftersom världen drabbats av covid 19 virus. Så dom är frustrerade, tappat humör och koncept. Det är jobbigt för dom.

Stackars Tindra

Jag lider med henne.

Har nog aldrig sett någon må så illa

Hoppas att hon blir bättre snart.

Älskar dej hjärtat

av hela mitt hjärta

och hela min själ.

Nu måste du bli frisk.

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*