News Ticker

Spagetti och köttfärssås på vego vis !

Pasta och färssås går alltid hem hos barnen.

Det är lätt lagat och gott samt att det går fort att laga

Nu kör vi även gluten pasta då vår dotter år gluten allergiker.

Så bara att köra på.

Håll till godo !

Njut i fulla drag

Gör så här

Fyll vatten i kastrullerna och sätt på spisen. Jag använder mej av 2 grytor då vår dotter Emilia är gluten allergiker. Stek färsen med lök och kryddor. Tillsätt krossade tomater gärna med vitlök och basilika. Blir lite extra krydda då. För att göra det lite bättre tillsätter jag grönsaksfond, chillisås och grädde. När såsen nästan är färdig och pastavattnet kokar. Då bryter jag spagettin i 2 delar och lägger ner i grytan . Lika så gluten pastan. Dessa kokar i 7 – 9 min. Överkoka inte.

För alla

Kontrollera ingrediensförteckningen på fonden samt färsen
Fri från gluten.

Ingredienser

  • Anamma färs 1 kg
  • Krossade tomater Vitlök 2 st
  • Krossade tomater Basilika 2 st
  • Lite grönsaksfond
  • Svartpeppar
  • Allround krydda
  • Chillisås
  • Ketchup
  • Hackad lök
  • salt
  • Flytande margarin
  • Pasta
  • Pasta Glutenfri